feeding part II

Första frågan är hur jag någonsin kunde tro att köttfärslimpa var ett alternativ, det blir ju jättetorrt...

Nä men i allafall. Var och handlade efter frisören, erik kom senare och hade en egen korg med som han fyllde (det är verklige dags att börja inse i vilka lägen vagn är det bästa alternativat ^^)
Ringde och bjöd in madde på middag och fredagsnöje :) Hon lagar mer mat själv än vad vi gör så det var ett väldigt bra stöd att ha i köksmiljön. Middagen bestod tillslut av köttfärsbiffar, grönsaker i ugn och hemmagjord sås (vår första! goottt) Dessvärre kan jag aldrig låta vara, så jag röstade för en "grekisk" variant med vitlök och oregano. Dom nickar och gör, men halvägs in i stekningen kommer jag ihåg att erik (A) glömt oreganon. Vitlöksbiffar alltså. Not cool.

Jag blev nöjd, var inte så hungrig. Erik tog om, så det känns bra ;) Plockade fram chipsen och nåt godis strax efteråt, haha... Sen såg vi idol, och spelade m.i.g. Bra kväll!!


issue of feeding

åt frukost för några timmar sen, erik har inte ätit något än. börjar bli redo för lunch, det är jag nog ensam om. Om jag bjuder hit madde på mat ikväll, kommer det då sluta med att bara vi två äter och att erik åker och köper precis det han vill ha, fast några timmar senare?

det är livets svåraste ekvation. jag vet inte hur det ska gå.


en kvart-tjugo minuter senare:
vi ska nog försöka oss på köttfärslimpa och potatisklyftor, hemmagjorda. Varför sikta lågt liksom?


Snö!

Igår när jag cyklade hem från jobbet kl 10 haglade det och blåste något så djävulskt. Ville inte gå ut mer innan våren kom kände jag. Men det var då och nu har det snöat kanske hela natten, fast det är inte så himla djupt visserligen så det har det nog inte. Men hur ljusare blir det inte?`Humöret är på topp och jag vill bara börja köpa julklappar på en gång..!

Dock inte på ullared... Såg första avsnittet om den lilla dokusåpan på femman och jag kan meddela att jag inte känner att jag har något gemensamt med de som porträtterats hittills. Speciellt inte mannen som jobbade på lagret, hjalp honom någon =)


Det var bara det jag skulle säga. Frukost snart, kanske erik kommer upp också. Hörs sen, pusshej!

You could have been so much better...

man ska inte jämföra sig. Det får vi alla lära oss, och jag tycker att jag hittills i livet har gjort ett damn good job. Det är bara nu när jag börjar bli till åren kommen (haha...) som den riktigt svåra läxan kommer; min mamma. Av utrymmesmässiga skäl ska jag inte räkna upp allt hon har gjort, ens om jag visste mer än de kanske 10% jag gissat mig till. Det som fick mig att göra en liten mental hyperventilering var att jag väckte en tanke hos mig själv.
Är hon nöjd med mig, och de val jag gjort och det livet jag utsätts för? Svaret blir nog att det kunde vara bättre.

Några minuter plågade jag mig själv igenom jämförelsen mellan oss i samma åldrar, och tänkte inte ge mig förräns jag hittat något jag kunde vara bättre på. Har ett halvdant alternativ, men eftersom man ska vara positiv ska jag avsluta inlägget med det:

Jag är så vettig och förståndig att ingen någonsin har behövt oroa sig för mig.

sugen...

ända sen vi kom hem vid sjutiden har jag vetat att jag skulle kunna äta något mer ikväll, och frågan var bara vad jag var sugen på.
Har försökt med mycket, men inget har riktigt stämt.. glögg, russin, mandlar, schweizerchoklad, ostbågar, sourcreamchips, clementin. Inte bara mat förresten. Det är ju helgkväll, man får väl passa på liksom.. Men nu sitter jag här, växlar mellan tvn, vita huset-dvd och datorn - precis som en vanlig vardag.. Besviken!

efter att ha tänkt igenom allt vi har att tillgå såhär spontant; ben&jerrys-glass, tacopaj, macka, te, oboy, annan choklad, broccoli, tigerkaka, annan kaka; har jag kommit på en sak som skulle kittla dödsskönt i kistan: balsamvinäger och olivolja på en nygjord sallad med avocado, fetaost och tomat i. Har vi inte hemma så det blir inget med det.

Tröstar mig med mat-celibat, utsätts för annan celibat, och önskar att jag var kaffedrickare så man alltid skulle ha ett gott beroende att falla tillbaka på. . .


RSS 2.0