En kväll igen

Att vara här en fredagskväll, inte någon annanstans, eller på väg in i dimman, är det okej? Skulle tippa på att just nu är 2/3 eller möjligtvis 3/4 av mina vänner ute och festar. Det stör mig*, funderar på varför.

Hade kunnat påstå att jag inte minns senast jag var ute, men det gör jag - juldagen. Inte roligt.
Innan dess? september, adams och fridas fest. Men då följde jag inte med ut efteråt, jag var lite sjuk och skulle köra hem till nässjö.
Innan dess? Ja där börjar det bli disigt. Säkert var det inte helgen innan i alla fall ;) Men det gör inget, tror jag.

Vad gör alla som festar? Vad gör vi på fester som jag inte behöver göra? Det uppenbara: ragga. Det onödiga: supa. Det man hellre gör hemma: träffar kompisar. Det man inte kan göra hemma: träffa nya kompisar. Det jag saknar: dansa.

Jappjapp, då har jag kommit fram till att jag vill gå ut, och det snart, för att dansa!

Det som stör mig* kan vara att jag inte har någon som delar mina preliminära mål. Men mest av allt blir jag irriterad på att känna mig onormal. Det talas om hur mycket man sparar genom att tillexempel inte dricka och festa varje helg. Det sparar jag, men har ändå inga pengar :p Jag sparar in på att röka, köpa tidningar och många kläder. Det får bli ett annat kapitel ;)

Nä, om jag nu skulle gå och ta mig lite vin eller något annat ur vårt spritförråd, och försöka glömma vardagen, och att den förföljer mig varenda helg också... Ha det så kul alla festprissar, och vill ni någon gång dansa utan en tanke på morgondagen (eller på att bli full eller hångla i mörka hörn.) så hör av dig. PLIIIZ


Ingen vardag tack

idag vinkade vi Hej Då till granen innan vi klippte ner den, och stoppade den i ikea-kassar. (eftersom vi verkligen inte har en aning om vad som har hänt med alla soppåsar vi hade innan vi flyttade..)
Annars så tar jag det lugnt idag. Det blev det inte igår. Fick hoppa in istället för mamma som hade en dålig rygg, så vi var ute i sjöängen i 3-4 timmar, hade roligt; brottades och åt tomatsoppa. Så bara någon timme efter det ringer mamma och mår bättre, så eftersom det är hennes födelsedag, utan att hon inte riktigt hade önskat sig något tog vi en tur till jpg för att hon skulle få en chans att handla det själv. Vi hade jätteroligt, olle max o jag :)

Och det var inte meningen att det skulle bli en sånhär text, inte någongång var det meningen. Jag tänker skriva om egna frågor och tankar, om böcker och film jag vill dela med mig av..
Inte en sånhär...vardagsdagbok.. Nejnej.

Lovar att jag kan bättre än såhär =)
Grattis mamma för övrigt. imorgon blir det kalas.

Briefing

har ju lånat sista säsongen av Vita Huset, nummer sju, av pappa. Vokabulären och energin smittar av sig lite lätt på mig ;)

Igår gick jag och Sanna upp klockan sex, åt frukost och var nere vid spårvagnshållplatsen vid sju sisådär. Klipptiden började halv nio, det kändes som det gick lite snabbare än förra gången, men då hade vi lite mer hår att jobba med också.. Som det nu var hann hon klart i tid, 2,5 timme senare. Sedan följde en och en halv timmes väntan! Sent omsider kom tanten som skulle bedöma frisyren, hon verkade vara ganska nöjd ändå.. Jag hade tidigare bett om att få bli klippt ytterligare lite efter det, i en frisyr som inte var så extremt enligt regelboken :p  Ja jag är nöjd, få se vad ni andra säger..
Det blev lunch på ett himla fint och mysigt ställe precis vid brunnsparken som jag kunde rekommendera om jag mindes vad det hette.. ^^ Vad jag däremot kan säga om det är att de tar samma pris för en festis som Lennarts gör (!!)  Då blev jag genast ännu mer lite trött på det överprisiga lilla konditoriet i eksjö... 
Vandringen fortsatte inne på Nordstan, och jag hade hela två timmar på mig innan jag ville vara på stationen :) Inhandlade födelsedagspresenter till mamma (22a januari) och emma (april...)  Trötta släpade vi oss slutligen in på hemköp för lite vardagsgöra för Sanna.
Tågresan hem var enormt behaglig. Tåget var fullsmockat till en början, men jag hade lyckats knipa åt mig en fönsterplats med bord. Efter allingsås var tåget tömt till 9/10, mellan vårgårda och habo hade jag hela vagnen för mig själv :D
Anyways, det blev bra 24 timmar i Gbg. Idag ska jag ta tag i saker, om jag någonsin ska kunna bli lika framgångsrik som dom i Vita Huset ;)

Följ min blogg med bloglovin

verifikation av min blogg på bloglovin.se

får se om det funkar

Travel-o-matic

om en timme far jag via nässjö station till göteborg, håller på att packa det sista nu. Var en halvbra dag på jobbet innan idag, men det hade ju kommit snö inatt, så vi var ute läänge :) Dessutom så har det varit inbrott på eriks jobb, krossade fönsterrutor på bilarna, och lite viktiga saker stulna innuti. Skönt att det aldrig händer något... ^^ Däremot så hade jag en himla bra erfarenhet igårkväll när mamma och jag testade på vattengympan, haha. Jag är äckligt svag i armarna, annars gick det väldigt bra för mig. Men det var väl antagligen mer av ett seniorpass :P

Skulle i vilket fall som helst hålla vanan uppe, inte skriva något viktigt...  Hadebra allihopa. pusshej


frisk sport

Har inte blivit ett offer för särskrivningsepedemin, jag menar min rubrik.

ikväll ska alltså mamma och jag testa på lite vattengympa i simhallen, och jag ser fram emot det (!) Alldeles strax ska erik och jag gå ner hem till dom för att få lite middag. Är ganska säker på att det inte hade blivit någon middag alls om bara vi två skulle tagit hand om det själva.. Så i praktiken var det det mest ansvarsfulla jag kunde göra - att bjuda in oss till maten (som ändå skulle lagas....)

Till saken nu; vaknade med halsont och lite fnys i näsan, vilket inte har gått över riktigt än. Jag vet att man inte ska anstränga sig eller träna när man har ont i halsen, men det är bara så typiskt att när jag för en gångs skull har allt klappat och klart med både tid, lokal, aktivitet, sällskap och entusiasm så ska det strula med hälsan. Igen. Är snart uppe i de 900 kronorna man ska betalat till sjukvården för att aktivera högkostnadsskyddet sen november så... Sammanfattningsvis så ska ingen liten förkylning få hindra mig ikväll :)  Sen får vi se om frisk och sport blir kompatibla i fortsättningen eller inte...

Och imorgon bär det av mot storstaden igen. Sämre kunde man ha det, fast då hade man haft mer pengar kvar ^_^ tänk på de visdomsorden du!

en ovanemänniska

jag vill titta på mina program! trots allt :( för det är ju toppen, när teven får mig att prioritera bort socialt umgänge, nyttigare mat och.. datortid ;)

Det finns en positiv sida. När jag säger att jag måste gå hem så innebär det automatiskt att katterna slipper vara ensamma länge. Med tanke på hur Strumpan just nu jamar och skriker så fort jag inte tittar på henne eller klappar henne så är jag nog mer ädel än jag har gett sken av ;)

Kunde varit torsdag

Det är en vanlig onsdag idag. Har inget jobb, men några framtidsplaner. Ska strax gå och hälsa på min familj.
Och när tillexempel <ninans.bloggsida.se> visar sig existera, hur kan jag då låta bli? ^_^


Angående framtidsplaner, lika bra att lägga dem i öppen dager!
torsdag kväll: filmstudion med nina och emma?
fredag förmiddag: jobba
lördag kväll: middag hos madde?
söndag kväll: vattengymnastik i simhallen med mamma
måndag förmiddag: jobba
måndag: åka till göteborg
tisdag: bli klippt i sannas klipptest, åka hem från göteborg

Dåså. Hemmaplan. Nu kan jag komma igång lite. Och du, lägg till mig på bloglovin.se eller nåt, ifall jag får för mig att skriva igen ;)

RSS 2.0