dag 2

om ett litet tag kan jag sitta på bussen, utslussad till borås bästa badstrand för att delta i introduktionsveckans andra aktivitet som är den årliga brännbollsturneringen.

det finns många lager av ångest i den meningen. låt mig kursivera dom åt dig.

om ett litet tag kan jag sitta på bussen, utslussad till borås bästa badstrand för att delta i introduktionsveckans andra aktivitet som är den årliga brännbollsturneringen.

här har jag alltså ett val. som jag inte vill ha. en möjlighet att låta bli som jag helst hade velat slippa.
igår åkte erik och jag bil ner till spelkvällen, det känns som ett bra alternativ idag också. om erik hade varit frisk och om vi överhuvudtaget hade hittat.


jag återkommer senare. måste låta klockan gå över 16:00 innan jag kan slappna av i vetskap om att det inte finns någon återvändo.
sen ska jag skriva min första läxa. och köpa min första bok
litteraturseminarium fredagen 3/9

det brinner i huvudet

har alldeles för mycket att göra på för kort tid med de muskler och det psyke jag besitter.

slår slint

CSN & me

Dina studieresultat
Din skola har meddelat oss att du klarat 3 poäng under den period du senast fick studiemedel och ytterligare 4,5 poäng under våren 2010. Enligt vår första bedömning måste du klara ytterligare 1,5 poäng. Vi skrev i den förra kompletteringen att du saknade 3,5 poäng men du saknar alltså 1,5 poäng. Vi kommer att göra en slutgiltig bedömning när vi ska besluta om du kan få studiemedel.

Du har också skickat med ett brev där du skriver att din kurs slutar den 20 augusti 2011. Enligt det intyg som du skickat med slutar inte kursen då utan det står att du har tills dess på dig att slutföra den. Vi kan därför inte bortse ifrån dessa poäng som du inte klarat.

Däremot så skriver du att du gjort vissa delmoment av kursen så om du har klarat av delar av kursen som skolan inte rapporterar in innan hela kursen är klar kan du be skolan att skriva ett intyg på hur många poäng du klarat av. Vi räknar då med dessa poäng som avklarade också. Det ska då framgå kursnamn, kurskod, antal poäng och betygsdatum. Intyget måste också vara underskrivet och stämplat av skolan.


fashion

jag kanske skulle testa mig på det här med att modeblogga?fast jag har inte köpt något nytt på evigheter. Däremot skänkte jag några gamla/illasittande/inte så snygga kläder till röda korset igår. Det var väl väldigt moderiktigt av mig??


senior officer

imorgon är det jag och en till vikare som är de enda som jobbar på förskolan. trots att hon är tillräckligt gammal för att ha barn som är äldre än mig har jag kommit till slutsatsen att det är jag som har mest kunskap om jobbet (just där och just då) och alltså: Bestämmer

sug på den du!

RSS 2.0