som julen

ensam i huset nu och har tid att tänka.
- julstämningen: hade en oerhört mysig julafton och vill passa på att igen tacka för de fina julklapparna jag fick <3 mat, godis och sällskap i överflöd precis som det får vara en vecka om året. Juldagen åkte vi till mina föräldrar, fast där var det alldeles för lugnt för att vara juligt. Lite för lite verkstad om man säger så ;) Annandagen innebar ett besök tillbaka till mållebo på middag med familjen, mormorn och moster med man. Roligt och en fantastiskt vintereftermiddag på hästryggen. Ångbastun klara och jag galopperade vägarna fram (...typ)
- oro över sjukdom: trodde väntans tider på bussen skulle ge mig en bamseförkylning, men jag höll mig varm inomhus och fick aldrig mer än lite ont i halsen. Har uppenbarligen inte slappnat av tillräckligt för att sänka immunförsvaret och ge virusen fritt spelrum!
Inte ensam längre. Återkommer.

hur

sitter med de sista dödsrosslingarna i halsen och längtar efter sängen. Så mycket som inte blev gjort idag heller. Jag tror min hjärna förlorar förmågan att tänka i fler situationer än jag vill tänka på (ironiskt)
- mataffären
- hemma
- framför datorn
Alldeles strax kommer jag be erik ta hand om middagsresterna för tredje gången. Synd att det inte blev nåt kvällsfika idag heller för nu är jag hungrig. Får gå och lägga mig hungrig. Attans.

vad

jag precis lyssnat klart på det här:
http://svtplay.se/v/2265228/luciafirande_i_svt/lucia
fint att svt i alla fall håller uppe traditionen så jag får ta del av den även om jag är utan både jobb- och skolfirande i år. (var är högskolan när man behöver dom? skräp!)
Imorgon har jag och några med mej anmält oss till julfika/pyssel med moped (pedagoger) Det blir min första utöver-skolaktivitet sen vecka två, då det gick sådär. Kan mycket väl tänka mig att göra fler sporadiska uppdykanden om det händer något roligt. sittning, gasque, förfester på kåren om det finns. Spelföreningen och deras tillfällen på måndagar börjar jag också bli sugen på. Jag har tydligt för mig att de hade spelet Zombies!!! där någonstans, och ni ska veta att jag inte är en liten duvunge vad gäller att slakta zombier ^^
- från det ena till det andra -

varför

inget kan göra en lika sugen på att skriva ett inlägg som en person som kommenterar att jag inte skrivit något på länge...
visst tänker jag på det själv, nästan varje dag. Men det är först när jag inser att någon annan också märkt det som det ens känns lönt att försöka ^^

feber

mer eller mindre en gång av året drabbas jag av denna specifika feber. svårt att sova och komma till ro på kvällarna, och jag är faktiskt ganska svår att få kontakt med.
det är bara jag och harry potter som gäller just nu nämligen...
lyssnar på ljudböckerna: när jag åker buss, handlar, diskar och sitter vid datorn. Fick tag på en kopia av halvblodsprinsen i eksjö nu i helgen, så då var det väl onödigt att lyssna de dagarna. Råkade läsa ut den. För att stilla abstinensen hade jag nu tänkt växla mellan att lyssna på den flammande bägaren och läsa the deathly hallows.
Har någon några av ljudböckerna skulle jag bli evigt tacksam. krister henrikson uttalar namnen på svenska nämligen.

RSS 2.0