Bussen

utan att dömas, men gärna diskuteras. Bussen mellan eksjö och nässjö är för mig en rofylld plats där mina bästa tankar får tid att komma till ytan. det var bland annat där jag i slutet av april förra året bestämde mig för att ge erik en förlovning i födelsedagspresent :)
Igår ägnade jag tio minuter åt att be på bussen. Aldrig gjort tidigare, kommer förmodligen aldrig göra igen. Men just där och då kändes det oerhört lugnande att gå igenom allt som ska hända i höst, tänka igenom hur jag vill att det ska bli och be om stryka osv att klara av det. Himla fint.

Learn from my fail.com

When an American offers you a cigarette, remember that ‘fag’ doesn’t mean cigarette outside of Britain before you reply "No thanks, I don’t do fags." #LFMF

söndagsmorgon

Hej alla!

jag sitter här på min arbetsplats och försöker jobba. Men det är inte så lätt när kortmaskinen krånglar och regnet öser ner så ingen varken vill komma hit eller åka härifrån. Inte så mycket att göra med andra ord.

Igår jobbade jag till 22, och idag började jag om igen vid 7:45. Eftersom det är sjukt svårt att koppla bort jobbet för bara en sån kort tid och jag skulle varit ensam hemma inatt bad jag att få sova hos nina och christoffer.. Första gången jag sover över hos nina sen tältsängsincidenten skulle jag tro! ;)

Igår hade jag dessutom förmånen att crasha ett party det första jag gjorde, eftersom dom hade bjudit hem erika och samuel på grill eller mat eller vad det nu var. Jag hittade dom i källaren framför guitar hero. Och förutom att jag ägde christoffer på gitarr så hade jag mer kul när jag fick umgås med deras hund Diza :) En ganska tuktad hund som inte riktigt vågade eller trodde hon fick sitta i mitt knä ;)

Som det slutade somnade jag inte förräns tjugo i ett och med dusterna jag hade med en envis fluga flera gånger under natten gör det sammanlagt att jag är ganska trött nu! Det jag väntar på är klockan, så jag ska kunna ringa jourtelefonen utan dåligt samvete, för att beklaga mig över kortmaskinen.. Too bad for me.

übermensch

När jag vaknade i morse (två minuter innan klockan skulle ringa) kom jag ihåg senaste gången jag vaknade under natten. Myggan som då hade irriterat mig i en timme eller så blev nog väldigt väldig förvånad när jag fångade och krossade honom med min hand.
det enda som krävdes var några ögonblick av samlad koncentration och ett öga öppet.

några av mina egenskaper gör mig mig lite bättre än alla andra :)

füssball

it just goes to show that you never know

har en chillig eftermiddag på arbetet och har kunnat lyssna på nästan hela radiosportens sändning av matchen Holland - Brasilien. Det fanns onekligen några riktiga guldkorn vad gäller kommentatorernas beskrivande referat.
"hela solen skiner på robinho!" precis när han gjort brasiliens och matchens första mål.
 
Men, men, men... sen går holland och vinner allting! På ett sätt är det synd, för jag hörde hur trötta de var på allt filmande och hur oförtjänt deras första mål var..
Fast för mig var detta det häftigaste som kunde hända under detta vm. ogillar skarpt när "dom som vet nåt" hejar på sina favoritlag bara på gamla meriter utan att låtsas om att just det laget som spelar nu inte är i närheten av att göra sitt bästa. Tacka vet jag tyskland som i gruppspelen var det enda lag som gjorde det enda som egentligen räknas - mål.


RSS 2.0