arbetet

något är fel på mig - eller kanske inte?
dom ringde i morse (det är tur att min ringsignal går ut på att mitt namn ropas, då vet jag att det är till mig, även i  sömnen...) Det var från jobbet, mitt gamla jobb eller hur man ska säga. dagis i alla fall

för mig är det nu ett avslutat kapitel. jag har sagt hejdå till både föräldrar barn och kollegor. Hade inte tänkt jobba med det alls efter midsommar, men nu blev det både igår och i morse alltså. Automatiskt säger jag nej, men när jag 07:05 ligger i sängen och inte kan somna om så ringer jag upp igen och säger att jo jag kan visst jobba imorgon... så då blir det dubbla pass minst sagt! eken 9-14 och campingen 15-22:15. Fördelarna överväger nackdelarna:

För: slipper sitta hemma och vara nervös och räkna timmarna innan årets premiärpass.
får chans att bättra på brännan ytterligare under arbetstid. något det kommer gå dåligt med i ett receptionskyffe ;)
blir matad klockan 11:30, slipper alltså tänka på lagad mat mer den dan. räcker med mackor sen =) 
 
Nä nu ska jag gå! Ska till ågatan och fira mammas och pappas första och min sista sommarlovsdag :D later!

soltimmar

så var den här..

årstiden där man har dåligt samvete lika ofta som solen lyser

Score!

måste bara få berätta om de senaste dagarna, och det kan jag väl få?

lyckokänslorna anlände redan i torsdags, vilket var min sista dag på jobbet, så som det ser ut nu i alla fall. Alla börjar gå på semester och det var så härligt oansträngt. Blir inkallad att sitta med i samlingen på nyckelpigan, det kändes lite udda först, men sen inser jag att jag ska få paket :) Har fått mitt livs andra avtackning och dom var så varma och sa hur glada dom var att det hade varit jag som kom och jobbade med dom under den svåra tiden. En nalle fick jag, och en bok och ett kort. Score!
Senare efter jobbet har Adam och Lina som hängt sedan tidig eftermiddag orkat vänta på mig och svänger glatt och gärna förbi hos mina föräldrar där vi tillbringar några timmar i hammocken och pratar om allt som händer. mys. Score!
Två sekunder efter dom har åkt läser jag ett sms: "vad gör ni nu? vi är i vildparken om ni vill säga hej?" jag har inget bättre för mig, går på en gång. Möter agnes och georg, i full gång med en omgång boule. Det visar sig vara en talang jag har. Inte att jag kommer nära den lilla kulan som man ska, men träffa de andra stora kloten och putta bort dom, det kunde jag visst ;) Score! Sen kommer officerkompis fredrik, och det första han gör är att hala upp varsin öl till oss alla och går med i spelet. Tyvärr ringer de hemifrån sen och undrar om jag inte hade tänkt äta med dom, så då går jag. men ändå. Score! 
Så blir det midsommarafton. molnen är mörka, men det är bara på väg till bilen som vi känner regnstänk. bara det är Score! Är i mållebo hela dagen. äter, leker, plockar blommor och flyttar hästarna. Vill inte åka vidare men har lovat. Far förbi en snabbis hemma för att äta farmors tårta och sen bär det av till campingen i hult. Piggar upp nina som jobbar till tio, spelar minigolf (gratis), paddlar kajak med christoffer (gratis) och håller på att ramla i för att jag skrattar så mycket. Äter middag på resturangen klockan tio och efter ett sover nog alla riktigt sött i stugan som vi hyr (gratis?) Hela movänta är som våran privata lekplats, det känns så himla bra. Score!
Vaknar lite ledbruten. Nina & madde tar sina första dopp för i år, jag doppar min nedre kroppshalva och är nöjd. Äter frukost i hult, spelar kubb och åker hem 26 timmar senare. Score!
Är inte hemma så länge, en grävmaskin ska köras till mållebo. Jag behöver bara skjutsa bilen. Anländer till en varm och solig gräsmatta där vi planterar ringblommor, klappar hundar och spelar krocket. Får rida en tur i fantastisk natur. Score!

Hemma nu. mycket att göra imorgon. borde sova. ÄR GLAD

 


bara en tanke...

lyssnar på eldkvarn och gör rabarberkräm.
sjuttotalet ringde och vill ha mig tillbaka eller?

tillbakablick

då var det dags för den där studenten igen. det är mycket trevligt att det fortfarande går så lätt att plocka fram känslan, värmen och glädjen från fyra år sen. Nog för att tiden har gått men jag kanske inte har ändrats så mycket med den? Är hellre den jag var då än den man blir när man är vuxen.
träffade både felicia, adam och nina på stan under balkvällen. kände hur huggtänderna växte och de bitska skämten och ironin haglade över mina stackars vänner. skoj! :D


RSS 2.0