Inflyttningsfest med home party

En liten halvtimme kvar nu, innan jag landar i Mjölby - av alla ställen! ^^ ikväll vankas inflyttningsfest hos francesca. Det ska tydligen bli en smink-kurs. Som tupperware fast med krämer och puder istället för bunkar och lådor. Sen ska jag sova över, i samma lilla säng som värdinnan. Återstår att se hur bekvämt det blir, haha ;)


Kivik <3 Ica

2012-03-25_19_45 (MMS)

Love kiviks dryck! Köpte femton idag.. Rabatt - totally worth it! (dubbelpostat på dayviews, stå ut med det)


På födelsedagskalas för Annie

2012-03-25_17_42 (MMS)

På födelsedagskalas för Annie


Insikt

Det slår ALDRIG fel! Återigen sitter jag framför ett program om övervikt och äter chips...


tentatanke

Tänk dig att din hjärna är som en julgran. 

Kunskaperna du hämtar in är röda julkulor av insikter, eller glitter av samband. 
Snart kommer granen att krönas av julstjärnan, ett godkänt resultat på tentan.Varsågod för den vackra tanken!!

Tillbaka igen...

Tillbaka igen... Tillbaka på stället där jag gärna pratar med mig själv. Där radion eller tvn alltid håller mig sällskap. Där allt ligger på sin rätta plats. Där jag bestämmer allt. Där det saknas någon.


Vad göra? Varning för upprördhet.

Vad göra? Varning för upprördhet. Innan samlingen har jag idag informerat handledaren om att jag ska ge barnen en present. På samlingen väljer hon ändå att först tråka ut dem med en världskarta och massa prat. Hon lämnar sen över till mig. Jag berättar att det är min sista dag och att de ska få en present för att minnas mig. De åtta barnen får öppna lite var på paketet, men jag märker framåt de tre sista att koncentrerationen brister. Inser att det är för att min handledare har börjat prata om och visa på kartan igen!! När väl boken dyker upp ur paketet är den en annan pedagog som utropar: jag ska till Australien i sommar! De vuxna pratar om det medan jag försöker få barnen att se vad de fått... Handledaren ser att jag är "färdig" och ber alla gå in och sätta sig vid matborden. Inte ett ord till tack. Det är så jävla respektlöst!! Jag trodde inte mina ögon men det går inte att ignorera. nu är jag bara så trött och ledsen. Frågan är, ska jag glömma och gå vidare eller konfrontera?


Är på barn-bio och ser på "Prick & Fläck"

Är på barn-bio och ser på "Prick & Fläck" Det slår mig att jag tycker det är väldigt provocerande med två individer som tillsammans är helt självtillräckliga. Ett par som inte behöver någon annan någonsin för att vara nöjd med sin tillvaro. Eller är det en utopi? Drömmen om att känna någon annan lika bra, eller bättre än, du känner dig själv...


En tanke såhär på morgonkvisten.. Borde in...

En tanke såhär på morgonkvisten.. Borde inte Sverigedemokraterna snarast koncentrera sig på att utrota krig och svält här i världen? Arbeta förebyggande för fan! Ta bort det fåniga slagordet: ta hand om dem som redan är här. Deras nya devis borde därför vara "ta hand om dem som ännu inte kommit hit". SD - våra nya barmhärtiga samariter


RSS 2.0