Åh så skönt det är.. Att vakna tio i sex a...

Åh så skönt det är.. Att vakna tio i sex av solljus och att inte kunna somna om av uttorkning och andningssvårigheter. Nu en dryg halvtimme senare har jag hostat så jag fått ont i revbenen och kan inte somna om. Yaay för att vara sjuk!


Dagens: lycka En tjej på skolan som ger up...

Dagens: lycka En tjej på skolan som ger upp ett högt tjut: "min syster är gravid! " och ringer upp henne med tårar i rösten. "ska jag verkligen bli moster? " Dagens fina :)


Det har varit en bra dag när man vid först...

Det har varit en bra dag när man vid första stillsamma tillfälle känner att man luktar: hund, häst, får, sol, svett, stekos, gräs, hö, parfym och bensin.


Vilken jäkla skitmorgon! Mardrömmar om att...

Vilken jäkla skitmorgon! Mardrömmar om att stanna för länge på jobbet och sen missa bussen hem. Sen stressa till sjuan, fast den är såklart jättesen så jag har en sekund att ta mig från textilmuseet-hållplatsen till busstorget. Och nu ska jag jobba till fem istället för tolv?! Eller ja. Bussarna går härifrån två över 17/18 så jag som stänger får skicka upp de sista barnen till ett annat ställe kvart i fem och sen gå till bussen.... Vilken dag?!?


RSS 2.0