Mardrömmar

Jag drömde en dröm i natt som jag beslutar såhär i halvvaket tillstånd kunde bli en bra skräckfilm. Det började med en kvinna som hade hyrt ett sommarställe, där hon dag efter dag låg och solade på gräsmattan. Efter några veckor beslutade hon sig för att gå i vattnet, trots att hyresvärden har varnat henne för den dåliga bottnen. Väl i och simmande ska hon försöka ta sig upp igen. Det går inte! Hon kämpar och sliter, men det är som att något drar henne tillbaka ut i vattnet igen...

I nästa scen står hon på gräsnattan med ett par som hon fått dit som hjälp. De är fullt påklädda alla tre och hon berättar vad som hände. De ser bekymrade ut, och säger att de måste göra något åt det. Ja, vi måste testa vattnet först, säger en av dem. Så springer de ut, skrikande i glädje, utan att ta av sig ett enda plagg på vägen. Och jag förstår att de har blivit övertagna av det som finns i vattnet alla tre...

Sedan sjunker de till botten skrattande..

on a completly different note

Sitter och fnissar högt åt säsong fem av gilmore girls. Å andra sidan har jag druckit några glas vin så det är svårt att definiera varför :)

Enkla kvällstankar

kan man få lov att berätta att man av olika och underliga anledningar alldels just nu känner sig oerhört lycklig och tillfreds..? Ja faktum är att saker och människor har på olika sätt bidragit till att få mig att känna såhär, och för det är jag väldigt tacksam! 

Vänner handlar både om kvalitet och kvantitet. Det må vara ytligt men att kunna räkna till mer än tio nya sociala medier-vänner den senaste tiden, från olika situationer, låter mig åtminstone inse att jag ger ett gott intryck.
     Jag upplever ett uppsving även i övriga nära relationer. Oavsett om det handlar om en önskan om att bli bättre vän med någon eller att spontan ringa upp någon och inse att samtalet hade kunnat pågå i flera timmar till. Min känsla av att vara värdefull, och att göra andra värdefulla växer. 

När sedan min fantastiska till och från-sambo gör allting rätt...när jag får sakna utan att vara ledsen, när vi är nära utan att tröttna, Och när jag kommer till rätta med att allt inte måste vara som jag vill ha det. Längtar tills vi får ha vardag tillsammans igen!

Nästa helg kommer föräldrar och bror på besök. Känner stor uppskattning över att jag kan föreslå detta och deras skepticism övergår till ett fastställandet av planen inom loppet av en halvtimma. 

Kan jag bara minnas det här framöver, med ytterligare tillägg, då välkomnar jag både sömnen och soluppgången.
 

Då bjuder jag in livet. 

RSS 2.0