jag yrar

saker att göra när man inte har något att göra.

dra upp byxbenet på pyjamasen och se hur långt håret har växt sen senast. lägga märke till ett nytt blåmärke på benet.
undersöka om man fortfarande skulle kunna klia sig i pannan med tårna - om man ville
fantisera om hur enklare allt hade varit om det varit tjugo grader varmt ute


igår jobbade jag sju och en halv timme utan rast, dagen innan kände jag mig tillräckligt sjuk för att inte kunna jobba.. Det var jag också, fick feber sen på kvällen. Men när jag riktigt kände där mitt i natten hur den gick ur kroppen och jag fick sova ordentligt resterande timmar tycket jag nog att jag var frisk nog att vara ute ett par timmar, läsa saga och hålla ordning på oregerliga ungar. Det var jag nog också, det är bara det att idag mår jag inte bättre.
Skönt ändå, att jag har dåligt samvete mot mig själv när jag är sjuk på en ledig dag, och inte bara mot kollegor och sambos när det händer på en arbetsdag.

hade hjärtanes gärna gått på stan idag. en liten fika, några nya böcker, en använd rabattkupong på lindex. sen hade småstadsjaget varit nöjt ^^

till F, ett urval

Jag sitter just nu på min mammas laptop vid matbordet, har första olympiska vinterstudion igång på tvn i bakgrunden, ifall hon var intresserad?! Det har varit en minst sagt händelserik dag o har du inget emot det så kan jag dra den i stora drag.. Blir det bra så kopierar jag det naturligtvis till min blogg sen, hehe.. Det började en gång: klockan sex i morse steg jag upp, började jobba klockan sju. Var på avdelningen där mamma jobbar, men hon hade en riiktigt kort dag idag så henne såg jag inte förräns halv tio.. Tills dess fick jag hålla till godo med hennes kollega, den enda manliga förskolläraren jag träffat, en skåning till på köpet.. För att göra parodin ännu tydligare kan jag meddela att han är väldigt lik den mörkhårige från little britain. Sug på den du ;D Fredagar är alltid de minst jobbiga inom dagis, många är lediga då så det har varit 11 barn som mest idag tror jag, och jag var inte så dödstrött som jag var rädd att jag skulle varit. Slutade klockan tre, precis efter mellanmålet. Åkte direkt hem till föräldrarna, erik satt vid datorn såklart så där hade jag inget sällskap att hämta. Hade velat ha med mig min far till att handla inför kalaset jag ska ha för mig själv imorgon, men det blev en timslång avstickare till after work på hotellet med mamma ;) Hon väntade på sina vänner och ville inte sitta ensam innan dom kom. Så lite lätt lullig på cider cyklade jag o far till lidl (hans favoritaffär, inte min..) och nu har jag handlat kalasmat för över 700 kronor.... :O Men jag har bjudit svärfamiljen så det är bäst att slå på stort..!!

Me me me!

relativt tillfreds uberalles, så då måste jag ha något att satsa mot. Denna våren ska jag nog satsa på mig själv. För första gången någonsin så har jag inget speciellt emot att gå ut och gå, eller träna nåt pass eller helt enkelt röra mig. Det måste vara såhär vanliga människor har det, inte underligt att dom är lyckliga! Igår följde jag återigen med mamma till vattengympan således, det var bara några månader sen sist. Visst var det kämpigt ibland, men jag måste säga att jag föredrar att knappt kunna gå av träningsvärk dagen efter.. som i boxercisen.. :) ska defenitivt åka tillbaka till hult någon mer gång, speciellt som poltan har lovat att jag får samåka med honom =)
Till min födelsedag så önskar jag mig en ansiktsbehandling, för mitt egos skull :) Låt gå att man inte längre får finnar på löpande band, men små pormaskar har jag och kommer väl aldrig bli av med.. Är det någon som kan säga var man kan få en sån helgenomgång och rensning någonstans? Det känns inte som om det räcker med att gå till kicks eller make up store precis.. Det ska jag göra ändå förresten, mitt ansiktssmink tog lägligt slut alldeles nyss, och då menar jag basen, hudsminket. Jag funderar på att testa mineralsmink, det låter onekligen som det vore något för mig - heltäckande utan att lägga sig som ett extra lager och lite luftigt så huden får andas. Typ? :)
På tal om födelsedagsönskningar. Här finner vi sista punkten på min lova-lista ;) Vad vore en bättre variant av mig själv utan en uppdaterad garderob? Jag och mamma har hittat lite fint tillsammans, resten tänkte jag hyra en personal shopper till (agnes? ;P)

Inget av detta skulle kunna förverkligas utan pengar, så ett stort tack till er som vill jobba med mig och gjorde så jag fick jobba 53 timmar under januaris sista tio dagar :D

RSS 2.0